Fietsen in Brabant

In Brabant kan je je hart ophalen als je houdt van fietsen door mooi landschappen. Door het wisselende landschap kan je kiezen welke fietsroutes in Brabant jou het meeste aanspreken. Als je houdt van water zijn er prachige routes te vinden die je leiden langs de mooiste wateren van Brabant. Ook zijn er routes te vinden met een bossig karaker. Voor ieder wat wils dus!

Welke fietsroutes in Brabant zijn aan te raden?

– Dommel en Essche stroom

Deze fietsroute heeft een lengte van 45 kilometer. Tijdens deze route kan je genieten van het steeds afwisselende landschap langs de Dommel en de Essche stroom. Na deze fietsroute heb je eigenlijk alle aspecten gezien. Het leidt je door het boerenland maar de route loopt ook door het centrum van Boxtel.

– Keersop

Deze fietsroute in Brabant is 25 kilometer lang. Doordat de lengte wat korter is, is deze fietsroute ook erg leuk om te volgen met kinderen. Ondanks dat de route wat korter is, is het landschap waar je doorheen geleid wordt prachtig en afwisselens. Je krijgt akkers, bossen en weilanden te zien. Dit is een heelijk rustige route. Dit zijn 2 van de vele fietsroutes in Brabant. Fietsen in Brabant is een feestje!