Fietsroutes in Drenthe

De provincie Drenthe beschikt over prachtige natuur. Er is niks mooier om alle bezienswaardigheden en de mooie omgeving op de fiets te ontdekken. Wat kan ik verwachten tijdens de fietsroutes in Drenthe? Je fietst in Drenthe door een bosrijke omgeving. Er zijn veel prachtige fietspaden die in rustige omgeving gelegen zijn. In Drenthe zijn er […]

De provincie Drenthe beschikt over prachtige natuur. Er is niks mooier om alle bezienswaardigheden en de mooie omgeving op de fiets te ontdekken. Wat kan ik verwachten tijdens de fietsroutes in Drenthe? Je fietst in Drenthe door een bosrijke omgeving.

Er zijn veel prachtige fietspaden die in rustige omgeving gelegen zijn. In Drenthe zijn er veel leuke bezienswaardigheden die met de fiets uitstekend te bereiken zijn.

Fietsroutes in Drenthe

Welke bekende fietsroutes in Drenthe kan ik fietsen?

  • Bargerroute. Dit is één van de mooiere fietsroutes in Drenthe. De fietsroute heeft een lengte van 60 kilometer en leidt je door de prachtige omgeving van de provincie Drenthe. Deze fietsroute is erg geschikt als dagtocht met enkele stops.
  • Fietsroute Grolloo-Drouwen-Exloo. Dit is een fietsroute van zo’n 70 kilometer lang. Tijdens de route kan je genieten van saksische boerderijen, hooilanden en weilanden. Dit wordt afgewisseld met wat beslotenere stukken natuur.

Erg afwisselend en interessant dus!

Buiten deze fietsroutes in Drenthe is het natuurlijk ook erg leuk om zelf een mooie route uit te stippelen. Met behulp van een GPS (of een activity tracker met navigatie zoals deze) is dit extra leuk en dit vergemakkelijkt het zoeken naar een geschikte route. Ook kan je op deze manier een geschikte route van A naar B plannen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.