Lange afstand fietsroutes Nederland

Er zijn prachtige lange afstand fietsroutes in Nederland Als u van fietsen houdt en het leuk vind om lange afstanden te fietsen, hoeft u niet naar het buitenland. Ook in Nederland is het mogelijk om lange afstanden te fietsen door mooie natuurgebieden. Zo kunt u er voor kiezen om de Elfstedentocht per fiets af te […]

Er zijn prachtige lange afstand fietsroutes in Nederland

Als u van fietsen houdt en het leuk vind om lange afstanden te fietsen, hoeft u niet naar het buitenland. Ook in Nederland is het mogelijk om lange afstanden te fietsen door mooie natuurgebieden. Zo kunt u er voor kiezen om de Elfstedentocht per fiets af te leggen.

Als dit naar uw zin niet lang genoeg is, kunt u de Zuiderzeeroute kiezen. Deze lange afstand fietsroutes in Nederland zijn respectievelijk 240 en ca 400 kilometer. Dat zijn dus flinke afstanden en heel leuk voor een mooie fietsvakantie. De Zuiderzeeroute brengt u langs leuke plaatsjes als Lemmer en Kampen.

Lange afstand fietsroutes Nederland

Ook in andere provincies is het goed fietsen

U kunt ook overwegen om een in bijvoorbeeld Groningen of Drenthe een lange afstand te gaan fietsen. Ook daar kunt u honderden kilometers fietsen, volgens wegwijsbordjes voor lange afstand fietsroutes in Nederland.

Er zijn boekjes te koop waar mooie lange afstand fietsroutes in Nederland in staan beschreven. Ook op internet zijn routebeschrijvingen te vinden voor lange afstand fietsroutes in Nederland. Onze lezer Peter doet bijna elk weekend een andere route op basis van online beschrijvingen die hij in z’n gps-toestel inlaadt – een aanrader laat hij weten!

Nederland is een echt fietsland, dus over het algemeen zult u goede fietspaden kunnen fietsen en kunt u lekker lange afstand fietsroutes in Nederland gaan volgen.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.