Ontdek Groningen op de fiets!

De vrijheid die je voelt tijdens het fietsen is heerlijk De mooiste plekken blijven niet voor je verborgen omdat je echt één bent met de natuur. Groningen is een prachtige provincie om een mooie fietsroute te volgen. Er zijn talloze fietsroutes in Groningen die absoluut de moeite waard zijn. Wat zijn de mooiste fietsroutes in […]

De vrijheid die je voelt tijdens het fietsen is heerlijk

De mooiste plekken blijven niet voor je verborgen omdat je echt één bent met de natuur. Groningen is een prachtige provincie om een mooie fietsroute te volgen. Er zijn talloze fietsroutes in Groningen die absoluut de moeite waard zijn. Wat zijn de mooiste fietsroutes in Groningen?

 Kunst- en Landschapsroute

fietsen in groningenDe route kent een lengte van 57,5 kilometer. De start van deze route ligt in Rhederveld bij Parktuin de Entourage. Deze route kenmerkt zich door de afwisselende landschappen.

Bij de start van de route fiets u meteen over een monument! Dat is erg bijzonder en belooft wat voor de rest van deze fietsroute in Groningen.

 Lokaal en Lekker route

Deze route is 50,6 kilometer lang. De start vindt plaats bij Café Hammingh in Garnwerd. Tijdens deze route kan je volop genieten van leuke kronkelweggetjes en prachtige middeleeuwse kerken.

groningen fietsroutes

Het landschap is eeuwenoud en dit is te zien aan de verschillende aspecten. Een zeer bijzondere route waarbij je een goed beeld krijgt van het karakter van Groningen.

Nog meer fietsroutes? Wees creatief! Op internet zijn via verschillende sites ontzettend veel fietsroutes in Groningen te vinden. Via een zoekmachine stuit je op talloze mooie routes. Natuurlijk kan je zelf ook een route uitstippelen die jou door de mooiste landschappen van Groningen leidt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.